Všetko pre nádherné riasy

Ženy po celučkom svete túžia po dlhých a zvodných mihalniciach. Otázka dlhých a hustých rias sa dotýka každej jednej z nás. Nechajte sa inšpirovať trikmi od tých najlepších a zvádzajte jediným pohľadom. Pokiaľ ste neboli takto obdarené dlhými mihalnicami, prírodné oleje a krémy môžu byť riešením tohto problému. Existuje niekoľko krokov, ktorých dodržiavaním môžete predĺžiť svoje mihalnice.
·Zásobovanie mihalníc hydratačnými krémami s množstvom výživných látok. Pozor však na to, aby krémy boli priamo určené na oči.

řasy

·Jedzte veľké množstvo proteínov, ktoré sú hlavným stavebným prvkom mihalníc.
·Prijímajte aj biotín, kremík, zinok alebo magnézium, ktoré sú dôležité pre zdravý rast mihalníc a vlasov.
·Najjednoduchšie však, čo môžete spraviť pre svoje mihalnice je zaobchádzať s nimi opatrne. Nadmerné natáčanie, neodličovanie má za následok ich vypadávanie.

·Olejová kúra na mihalnice je skutočne skvelá vec. Najlepšie na regeneráciu a rast mihalníc sú ricínový, kokosový a olivový olej.
·Pokiaľ ste vyskúšali všetko a nemalo to výsledky, existuje niekoľko komerčných prípravkov pre aktiváciu rastu mihalníc. Prípravky majú však často množstvo vedľajších účinkov: silné dráždenie očí, začervenanie, svrbenie atď.
·Ak ste sa večer neodlíčili dôkladne, je pravdepodobné, že ráno budú mihalnice krehkejšie a časom sa môžu viac lámať.

řasenka

·Pre naozaj hustý vzhľad mihalníc sa údajne oplatí investovať do špirál s lepším efektom: výživou a predĺžením.
·Väčšina žien zabúda líčiť aj spodné mihalnice. Je to však škoda, pretože práve to pomôže oči opticky zväčšiť a otvoriť.
·Vizážisti používajú na zhustenie rias trik – riasy pred nanesením maskary jemne prepudrujú. Trocha vazelíny sa zasa postará o príťažlivý lesklý efekt mihalníc.
·Môžete tiež pri líčení začať s ľahkou vrstvou, ktorou vytočíte riasy na maximum. Náter zopakujte ešte dvakrát a maskaru aplikujte od končekov a pomalými pohybmi ju vyťahujte až hore.

·Pokiaľ chcete získať objemné riasy, naneste hnedú alebo čiernu linku na najvyšší okraj oka.
·Známym trikom je tiež použitie púdru na zväčšenie objemu rias. Naneste jemnú vrstvu prášku priamo na riasy a pretrite špirálou.
·Na zatočenie rias vám postačia kliešte.

Posted In Nezařazené